Trygghetsteamets viktiga arbete fortsätter…

Denna vecka har trygghetsteamets arbete i klasserna fortsatt och det har varit väldigt intressant och givande att träffa elever från ÅK 1 till ÅK 6 som hjälper trygghetsteamet och Visättraskolan att tillsammans definiera hur den förtroendefulla pedagogen, d.v.s. vuxna på skolan som de kan vända sig till, ska vara. Egenskaper som snälla, ärliga och att vi lyssnar på eleverna är något som de flesta eleverna tycker är viktigt och som vi i trygghetsteamet noterat är återkommande i alla klasser.

Vidare fortsätter också arbetet med att utveckla satsningen #roligareraster som från och med nästa vecka kommer att vara uppbyggt med både planerade aktiviteter samt spelstationer. Spelstationerna är anpassade som utomhusspel så som trädgårds-yatzy, gigantisk plockepinn, domino XL, banan-fotboll och massa annat skoj. Vi har också fått snygga beachflaggor som det står #roligareraster på och dessa kommer att vara utplacerade på de platser där aktiviteterna håller till med tanke om att väcka både nyfikenhet och uppmärksamhet för #roligareraster på vår skolgård som sjuder av liv under rasterna.

En annan satsning som är värd att lyfta och ge eloge till är våra duktiga elever som imponerar som rastvärdar där de strålar av glädje och växer som individer genom känsla av ansvarstagande och självständighet.

Trevlig helg/ Tikki med trygghetsteamet

beachflagga

Bild: ÅK 6 tillsammans med rektorn Semira och våra snygga beachflaggor med #roligareraster på.

rastvärdar2

Bild: Våra superduktiga rastvärdar som gör succé och håller ordning på skolgården.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s